AMI Presentatie

AMI (Amicale des Marcheurs Indépendants de Grez-Doiceau)

Begonnen als een vriendenkring van zelfstandigen, werd de club in 1976 opgericht en werd het de zeventiende club van Waals-Brabant. De club is lid van de Culturele Raad van de Vallei van de Nethen, met als doel cultuur en sport in de regio te promoten.

Doorheen zijn bestaan hebben de leden van de club gewandeld over alle wegen van België en omstreken : de vierdaagse van de Ijzer, de MESA, Parijs-Tubeke, Euraudax (met Gouden Arend), vele 100 km marsen zoals de Dodentocht, Nacht van Vlanderen, Welkenraedt, Mortier, Landen, en anderen, in binnen- en buitenland.

Het is een bescheide clubje, met in de beste tijden 140 leden. Onze club organiseerde busreizen naar Alsace en Noord Italie waardoor er een verbroedering ontstond met een club uit de Alsace : Badona. Zij komen naar onze wandelingen en wij gaan bij hen.

Wij vergaderen maandelijks in ons clubhuis in Doiceau, een slapend gehucht van Grez-Doiceau. Jaarlijks organiseren we drie wandelingen : april, julie en een midweek in september, waarvoor wij jullie graag uitnodigen.

Inlichtingen :

Voorzitter André Debroux andre.debroux@hotmail.com
Secretaris Eric Delhaye fa110576@skynet.be