AMI Presentatie

AMI (Amicale des Marcheurs Indépendants de Grez-Doiceau

Begonnen alse en vriendenkring van zelfstandigen, werd de club in 1976 opgericht en werd het de zeventiende club van Waals Brabant. De club is lid van de Culturele Raad van de Vallei van de Nethen, en organisatie dat als doel heeft Kultuur en Sport in de regio te promoveren.

Doorheen zijn bestaan hebben de leden van de club gewandeld over alle wegen van België en omstreken : de vierdaagse van de Yser, de MESA, 107maal Paris-Tubize, Euraudax (met Gouden Arend), vele 100 km marchen zoals de Dodentocht, Nacht van Vlanderen, Welkenraedt, Mortier, Landen, en anderen, in binnen et buitenland.

Het is een bescheide clubje, met in beste tijden 140 leden. Onze club organiseerde busreizen naar Alsace en Noord Italie daaruit in twinning ontstaan met een club uit Alsace : Badona. Zij komen naar onze wandelingen en wij gaan bij hen.

Wij vergaderen maandelijks in onze clubhuis in Doiceau, een slaapende gehucht van Grez-Doiceau. Per jaar organiseren we drie wandelingen : april, julie en een midweek in september, waarvoor wij jullie graag uitnodigen.

Inlichtingen :

Voorzitter André Debroux andre.debroux@hotmail.com
Secretaris Eric Delhaye fa110576@skynet.be

Reacties zijn gesloten.